Chris Tomlinéknál megérkezett a karácsonyi baba

Chris Tomlin és felesége a saját bőrén tapasztalhatta meg advent jelentőségét – ugyanis harmadik gyermekük ebben a szent időben, december 14-én született. A kis Elle Grace-ről és Jézus születéséről is szól a „Miracle of Love” című gyönyörű karácsonyi ének, Chris Tomlin új albumának ékköve.

Ashlyn és Madison után új jövevény érkezett a Tomlin családba. A 48 éves, népszerű keresztény könnyűzenei előadó december 14-én született kislánya az Elle Grace nevet kapta. Chris Tomlin a meglepetések meglepetésének nevezte az új családtag érkezését, ugyanis nem számítottak rá.

„Hát nem kedves, nem csodálatos? Elle Grace belépett a mi világunkba. Csupa hála van bennünk emiatt!” – nyilatkozta az amerikai dicsőítésvezető, aki feleségével együtt úgy érzékeli, mintha most megállt volna az idő körülöttük a kis „Miracle of Love” (azaz a szeretet csodája; Chris Tomlin új dalának a címe, a szerk.) „betoppanása” miatt.

A várandósság napjai inspirálták a dalszerzőt a Miracle of Love című karácsonyi dalának megírására is. „Úgy akartam megírni ezt az éneket, hogy minden irányban passzoljon: a mi babánk érkezésére és Jézus születésére is érvényes lehessen” – mesélte Chris Tomlin a People magazinnak.

Nemsokára a „Miracle of Love” című dalt is bemutatjuk itt a Pengetőn!

Forrás: People.com

 

Kapcsolódó, olvasásra ajánlott írásaink:

Chris Tomlin vadonatúj dala Isten jelenlétéről és valóságáról

Sokkal jobb a zenét ajándékba kapni, mint szerezni

Kiemelt képünk forrása: Chris Tomlin hivatalos Facebook-oldala

Iratkozzon fel hírlevelünkre