Műbalhé – így kommentálta Szabó Tímea üldözéses jelenetét Rétvári Bence

Csak a látszat a fontos, a balhé és a médiafigyelem, de a tényleges védekezésben nem lehet a baloldalra számítani – írja csütörtöki Facebook-bejegyzésében Rétvári Bence országgyűlési képviselő, államtitkár.

Szerdán a Parlament folyosóján Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője szabályosan letámadta Müller Cecília országos tisztifőorvost – adta hírül a HírTV. Szabó perceken keresztül provokálta Müller Cecíliát, majd követni kezdte őt – az erről készült videót pedig közösségi oldalán is megosztotta.

Az esetet kommentálva Rétvári Bence államtitkár a Facebookon emlékeztet: miközben Szabó Tímea most éppen versenyt aggódik a járvány miatt, és mobiltelefonnal, élőben videózva üldözi a Parlament folyosóján az országos tisztifőorvost, „addig májusban a Népjóléti Bizottság járványhelyzettel kapcsolatos ülésén egy idő után csak az élőzős mobiltelefonjával képviseltette magát – megtévesztve ezzel saját követőit is.”

Csak a látszat a fontos, a balhé és a médiafigyelem, de a tényleges védekezésben nem lehet a baloldalra számítani – vonta le a következtetést az államtitkár.

Az emlékezetes májusi esetről a Vasárnap is beszámolt annak idején:

Élő videó Szabó Tímea-módra: kiment a teremből, csak a telefonját hagyta ott

Iratkozzon fel hírlevelünkre