Január elejéig látható a lovagok világát bemutató varázslatos kiállítás

Január 3-ig meghosszabbították a Legendás lovagkor - Az apród titkos küldetése című kiállítás nyitvatartását, a tárlat és kalandjáték két hónappal tovább tart nyitva a Vajdahunyadvárban – tudatták a szervezők kedden az MTI-vel.

Mivel az elmúlt időszakban a járványügyi korlátozások miatt kevesebben tudták megtekinteni a Legendás lovagkor – Az apród titkos küldetése kiállítást és kalandjátékot, a szervezők a nyitvatartást két hónappal meghosszabbították, hogy azok se maradjanak le az élményről, akik eddig még nem teljesítették a kalandos lovagi küldetést – olvasható a közleményben. Mint írják,

a Vajdahunyadvárban található tárlat és kalandjáték lovagkori utazásra, izgalmas játékra hívja az érdeklődőket. A látogatók a játék során képzeletbeli tájakat barangolhatnak be, miközben agyafúrt fejtörők és lovagkori kihívások teszik próbára tudásukat és érzékeiket.

Az új téli nyitvatartási rend szerint a kiállítás keddtől péntekig 10-16 óráig, hétvégenként 10-17 óráig látogatható. A járványügyi szabályoknak megfelelően teremben egyszerre korlátozott számú látogató játszik, a beengedés szakaszos, a maszkviselés 6 év alatti gyermekek kivételével mindenkinek kötelező. Odabent tágas, tiszta, természetes szellőzésű kiállítótér, fertőtlenített felületek várják a látogatókat. A kiállítás megfelelő távolságtartással, akadálymentesen járható be. A játék elemeivel nincs közvetlen kontaktus, minden család saját játékfüzettel játszik – zárul az összegzés.

MTI

(Kiemelt képünk forrása: mezogazdasagimuzeum.hu)

Iratkozzon fel hírlevelünkre