Szegő Péter felesége szerint a jobboldaliak horogkeresztények

A kereszténységet gyalázó írásra több politikus is reagált, felháborodásának adva hangot.

Egészen elképesztő megnyilvánulást tett Szegő Péter belliberális újságíró: közösségi oldalán szólította fel Müller Cecíliát arra, hogy ne viseljen a nyakában keresztet, mert az zavarja őt. Most pedig felesége minősítette horogkereszténynek azokat, akik ezzel nem értenek egyet – írta meg a PestiSrácok.hu.

Szegő felesége fokozza a férje által leírtakat: Müller Cecíliát “cilikeként” említi, aki a kereszt hordásával kirekeszti az ateistákat, a muszlimokat.

A kereszténységet gyalázó írásra több politikus is reagált, felháborodásának adva hangot.

Kocsis Máté és Hollik István mellett azonban a social media felületein is markáns véleményekkel lehetett találkozni, sőt, még egy mozgalom is indult: a felhasználók #nemveszemle hashtag jelöléssel töltik fel fotóikat magukról, kereszttel a nyakukban.

Szegő felesége azonban nem igazán érti a felhördülést, pénteken este nyilvános bejegyzést tett közzé, melyben – bár mentegeti férjét –, sikerült neki is vérig sértenie a hívő embereket. Szegő Edit ugyanis nemes egyszerűséggel “horogkeresztényekként” említi azokat, akik felháborodásuknak adtak hangot Szegő Péter bejegyzése miatt, sőt, azt a konzekvenciát is levonja, hogy ők azok, akik a kereszténygyalázás irányába terelik az embereket.

A teljes írást itt olvashatják el.

Forrás: Pesti Srácok

Kapcsolódó, olvasásra ajánlott írásaink:

Keresztviselése miatt támadják Müller Cecíliát

Legyen vége a vallásgyalázásnak a baloldali sajtóban!

Együtt fogjuk megállítani a baloldali sajtó kereszténygyalázását!

Kiemelt képünk forrása a Facebook

Iratkozzon fel hírlevelünkre!