Balliberális aktivisták: anya és apa kifejezés helyett legyen terhes nő és partnere

Az eleve provokatív Pride-időszak, valamint a genderideológiát népszerűsítő botrányos magyar LMBTQ-mesekönyv megjelenése után sem pihennek a balliberális aktivisták. Ugyanis „a biztonságos abortusz világnapja” alkalmából a Patriarchátust Ellenzők Társasága (Patent) nevű jogvédő egyesület most azt javasolja, hogy a terhesség és az abortusz vonatkozásában legyen kerülendő – egyebek mellett – az anya, az apa, valamint a szülő kifejezés – írja cikkében a Magyar Nemzet.

A hipertoleráns társaság – amely azért harcol, hogy a magzatgyilkosság legális és mindenki számára elérhető legyen – azt indítványozza: a „terhes nő”, illetve „a terhes nő partnere” legyenek a korábbiak helyett használatos kifejezések. A Magyar Nemzet cikke szerint a Nyílt Társadalom Alapítvány támogatásával működő szervezet még meg is magyarázza a javaslatot:

véleményük szerint az apa, az anya, illetve a szülő szavak olyan szerepeket jelölnek, amelyeket adott nő vagy férfi talán nem kívánna elfogadni.

De további kifejezéseket is feketelistára tennének, például úgy vélik, semmilyen formában nem ajánlott beszélni az abortusz „következményeiről”, mivel az rossz érzéseket kelthet egy várandós nőben.

Paradox módon, miután a Soros-szervezet kioktatott bennünket azt illetően, hogy miképpen volna szabad beszélni az abortuszról és a várandósságról, kijelenti:

fontosnak tartja, hogy tabusítás helyett nyíltan lehessen beszélni a magzatgyilkosságról.

A lap arról is beszámol, hogy nemcsak a biztonságos abortuszért, hanem az LMBTQ-közösségekért is szorosan együttműködve lobbiznak Soros jogvédői, és ebből a Patent sem akar kimaradni. A Patriarchátust Ellenzők Társasága tehát a szivárványosok érdekérvényesítését is szívügyének tekinti, ezért olyan szervezetekkel működik együtt, mint a Budapest Pride, a Szivárvány Misszió Alapítvány, valamint az a Labrisz Leszbikus Egyesület, amelyik a magyarok jelentős része által elítélt, Meseország mindenkié című genderkiadványt jelentette meg.

 

Forrás: magyarnemzet.hu

 

(Kiemelt képünkön: A Patent Egyesület aktivistái tüntetnek a Családok budapesti világtalálkozója előtt a Budapest Kongresszusi Központnál 2017. május 25-én. A családi értékek mellett kiálló négynapos nemzetközi rendezvénysorozat megnyitóját a kongresszusi központban tartják. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)