Elképesztő: A sátánisták szerint az abortusz vallási ceremónia

A The Satanic Temple (Sátáni Templom) nevű szekta véleménye szerint az abortuszműtét épp ugyanolyan vallási szertartás, mint a keresztényeknél a keresztelés. A szervezet szó szerint sátáni nézeteit egy Youtube-csatornára feltöltött videóban tette közzé.

Elképesztően ördögi módon nyilatkozott nemrég egy sátánt dicsérő szekta: Youtube-videójukban arról beszéltek, hogy a terhességmegszakítás egyfajta vallási szertartás, az ártatlanul megölt csecsemők pedig a sátánnak feláldozott életek. A szervezet képviselői épp ezért üdvözölték, vallási rituálénak titulálták az abortuszt – álláspontjukat végezetül egy ördögöt éltető felkiáltással is nyomatékosították – számolt be róla a Lifenews.com. 

A döbbenetes bejelentés vélhetően annak a törekvésnek a része, amely szeretné eltörölni az életvédelemre irányuló törvényeket a tengerentúlon. A sátánisták az első trimeszter alatt mindenféle korlátozás nélkül hozzáférhető, szabad abortuszban hisznek. Mivel véleményük szerint az abortusz gyakorlata az ő vallási szertartásuk, számos amerikai államban kerültek már összeütközésbe a törvénnyel.

Nyíltan vállalt nézetük már önmagában is döbbenetes – de az amerikai események tükrében különösen is ijesztő lehet, hiszen ezzel a felkiáltással akár új irányból is támadhatnak az abortuszpártiak, mondván: az életvédelemre irányuló törvények sérthetik a szabad vallásgyakorlást

A Lifenews.com cikke egy korábbi sátánista férfi, Zachary King szavait is idézi, aki szerint az ördög hívei kifejezetten keresik az alkalmat, hogy terhességmegszakításokon vegyenek részt. Az abortuszban való részvétel, egy születendő gyermek megölése ugyanis a sátánisták szerint a legjobb módszer arra, hogy az ördögnek hódoljanak.

Forrás: Lifenews.com

Teréz anya: Az abortusz ördöge elpusztítja a békét, a szeretetet és az örömöt

Iratkozzon fel hírlevelünkre