Vér, robbantás, betört szélvédők – újra akcióban a momentumos Bendegúz!

Szarvas Koppány Bendegúz bugiból van tetőtől talpig: korábban lámpavason szerette volna látni a fideszes politikusokat, aztán csernobilozott egy jó nagyot – most pedig egy augusztus 3-ára tervezett tüntetést népszerűsítő Facebook-esemény anarchista „akcentussal” írt vérgőzös posztjához írt meglehetősen meglepő kommentet.

A már önmagában is tündéri bejegyzésre, miszerint „meg amugy is vagy folyjon ver, egjen kuka, torjon be szelvedo, robbanjon parthaz, vagy maradj otthon a g***cibe” (sic!), Bendegúz a következő szügyig européer módon bírt reagálni:

„Na, ez legalább egy alternatíva”.

Szóval a Momentum politikusa nem is feltétlenül bánná – hogy finoman fogalmazzunk –, ha a bejegyzésben elősorolt események (pártházak felrobbantása, ipari vérfolyatás plen air, ékezetes betűk kíméletlen elpusztítása és a többi) bekövetkeznének. Amivel azért csak-csak van némi probléma – ha nem tévedünk.

Bendegúz amúgy korábban a Hat Lótusz Buddhista Vagyon-és Bérmaközösség a DK színeiben politizált, jelenleg éppen Józsefvárosban igyekszik örömet fakasztani.

Forrás: HírTV

Olvasásra ajánljuk:

Akasztani, Bendegúz?

Bendegúz nem bír leállni, most éppen „csernobilozik”

Iratkozzon fel hírlevelünkre