A mi testünk az én döntésem – objektív, tabudöntögető videó az abortuszról

A beavatkozáson átesett nők 67 százaléka nem szeretett volna abortuszra menni. Mik a kényszerítő tényezők és mit tehetünk ellene?

Lehet, sőt kell beszélni az abortuszról, amely napjaink egyik legforróbb, mégis leginkább tabusított kérdése. Az objektív tájékoztatás, amely minden érintettet, sőt, mindannyiunkat megillet, sokszor elmarad, pedig kutatások bizonyítják, hogy a nők jelentős százaléka nem önszántából megy a beavatkozásra, hanem valamilyen külső tényező kényszerítő hatására. Földi-Kovács Andrea hiánypótló videójában beszél az abortuszt övező tévhitekről, az életellenes érvelések csúsztatásairól és arról, milyen lehetséges alternatívája van a kegyetlen beavatkozásnak.

Az életellenes érvelések egyik legfontosabb bástyája az anya kilátástalan helyzetére hivatkozni. Mi van, ha megerőszakolták? Ha az élete veszélyben van? Ha a magzat beteg? A szomorú tény azonban az, hogy az elvégzett beavatkozások csupán három százalékában van ehhez hasonló válsághelyzetről szó,

az esetek többségében azonban egészséges anyák vetetik el egészséges magzatukat, sokszor nem is saját, belső indíttatásukra hallgatva, hiszen a nők 67 százaléka nem belső meggyőződésből megy el a műtétre.

Többek között erről is beszél  Földi-Kovács Andrea és az Axióma tabudöntögető videója, amely objektív képet nyújt az abortuszok jelenlegi helyzetéről. Górcső alá veszi azt az elhallgatott tényt, hogy a magzatot nem kezelik emberi lényként a beavatkozás során, noha semmilyen tudományos bizonyíték nincs arra vonatkozóan, hogy a méhen belüli fejlődés egy pontján válna emberi lénnyé az addig csak „szövetcsomóként” létező kis valami, amitől ekkor még meg lehet szabadulni.

A legfontosabb kérdés az emberi életről

Az abortuszról nehéz érzelmek nélkül beszélni, mégis szinte csak így érdemes. Földi-Kovács Andrea az Axiómán.Nem hosszabb, mint egy espresso.☕

Közzétette: Axióma – 2020. július 16., csütörtök

Az abortuszról nehéz érzelmek nélkül beszélni, mégis szinte csak így érdemes – ez az összeállítás mottója, amely rávilágít, miért fals az „én testem az én döntésem” szlogen, amellyel az abortuszért lobbiznak feminista szervezetek. A videó nagy erénye, hogy tényekre és kutatásokra hivatkozva beszél minderről, megvilágítva azokat a pontokat, ahol ki lehet törni az abortusztörténelem évtizedek alatt szépen felépítgetett börtönéből, amely szüleink, nagyszüleink, testvéreink és barátaink érintettsége révén nem engedi, hogy társadalmunkban nyílt párbeszéd és egy újfajta állásfoglalás induljon el a kegyetlen beavatkozással kapcsolatban, amely nem csupán egy magzatot, de egy egészséges érzületű anyát is elpusztít.

Sajnos a liberális abortuszpárti-életellenes közösségi média ismét akcióba lendült a videó ellen, amit már most is rengetegen osztottak meg különböző oldalakon, ám ennek ellenére viszonylag kevés embernek dobja fel a Facebook hírfolyama. Ha tetszett az összefoglaló, segítsd te is az ártatlan életek védelmét egy megosztással!

Életvédelemmel kapcsolatos írásainkat a képre kattintva böngészheti:

Földi-Kovács Andreával készült korábbi beszélgetésünk:

Álljunk ki az igazságért! – Földi-Kovács Andrea a Vasárnapnak

 

Kiemelt képünk forrása az Axióma.

Iratkozzon fel hírlevelünkre