Azbej Tristan: A kereszténydemokrata kormányokat támadják Soros álcivil szervezetei

Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár a Hír TV Magyarország élőben című műsorában kifejtette, hogy az álcivil politikai szervezetek szándékosan támadják a kereszténydemokrata kormányokat, amiért a nemzeti szuverenitás mellett állnak ki.

Kenneth Roth, a Human Rights Watch ügyvezető igazgatója írta az EU Observerben azt az elemzést, amelyik a szokásos pontokon bírálja a magyar kormányt, a jogállamisági kérdésekben, a bírósági szervezet terén és az emberi jogok érvényesülése tekintetében. 

Azbej Tristan elmondta, több okból is fontosnak tartotta a választ, egyrészt azért, mert a szokásos gyalázkodások mellé olyan szándék is társult, melynek célja, hogy meggyőzzék az EU tagállamainak kormányait és az EU intézményeit, hogy a források elosztását és kifizetését kössék jogállamisági, emberi jogi feltételekhez.

Hozzátette: ez még szép gondolat is lenne, azonban az is kiderül, hogy Human Rights Watch és más, Soros Györgyhöz köthető politikai álcivil-szervezetek kívánják meghatározni, hogy melyik országok számítanak ide. Tennék mindezt nem objektív mércék alapján, hanem pusztán politikai alapú válogatással.

A Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár szerint világosan látszik, hogy azokat a kereszténydemokrata kormányokat támadják, amelyek a nemzeti szuverenitást védik, ahol a migráció ellen hoznak döntéseket.

Megfelelőnek azok az államok számítanak, ahol a liberális politikai dogmákat követik – mondta Azbej Tristan.

Az államtitkár szerint most már súlya van a rágalmazásoknak, hazánk érdeke pedig, hogy a forrásokat ésszerűen és igazságosan osszák el.

A kormány szemére vettették a szolidaritás hiányát azzal, hogy a szerintük humanitárius tevékenységet folytató, szerintünk a tömeges migrációt illegálisan segítő szervezetekkel nem működünk együtt – fejtette ki az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkár.

Azbej Tristan elmondta, hogy ezek nem csak cáfolható, hanem felháborító vádak is, tekintve, hogy Magyarország a Hungary Helps programon keresztül példát mutatott a világnak, az elmúlt két és fél év alatt több mint 70.000 ember helyben maradását tették lehetővé, amit a világ vezetői is elismertek.

A teljes beszélgetést itt tekintheti meg.

 

Kiemelt képünk forrása a Hír Tv hivatalos Youtube-csatornája.

Iratkozzon fel hírlevelünkre