Deszkások – avagy híres apák a háztartás élvonalában

Apák napján, azaz június 21-én debütált a csalad.hu Deszkások című videóinterjú-sorozata. A mostantól kéthetente jelentkező epizódok egy-egy híresség otthoni, apai arcélét mutatják majd be. A vasalódeszka mellett, ingvasalás közben felvett beszélgetések során a kérdező-műsorvezető Takács Bence lesz.

Közismert férfiak az apa, illetve a férj szerepében – vagyis otthoni szerepben. A most vasárnap Győrfi Pállal debütált videóinterjú-széria népszerűsíteni kívánja az apasággal járó feladatok sokszínűségét. A beszélgetések új „kameraállásból”: ingujjak élrevasalása közben tárják elénk a közismert férfiak otthoni dilemmáit, az apa-, férfi- és munkahelyi szerepek összeegyeztetésének művészetét.

Az úgynevezett iron man kihívást elsőként az Országos Mentőszolgálat szóvivője vállalta, aki könnyed humorral mesélte el, mit csinálnak gyermekei, ha meglátják őt a tévéképernyőn – de beszélt arról is, hogy milyen félelmek rejtőznek benne.

Az őszinte beszélgetések sorában hamarosan találkozhatunk Gundel Takács Gáborral, Kovács András Péterrel és Trill Zsolttal is. 

 

Kiemelt képünkön Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Deszkások első adásában. A fotót Förster Tamás készítette.

Iratkozzon fel hírlevelünkre