Kormánypártok: a baloldal ismét a migráció, a Soros-terv és a nemzeti szuverenitás feladása mellett áll ki

A baloldal ismét a migráció, a második Soros-terv és a nemzeti szuverenitás feladása mellett áll ki - mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten.

A politikus a kormánypártok véleményét összegezve úgy fogalmazott:

a baloldal újra bebizonyította, hogy szembe megy a magyar emberek akaratával.

Amikor Fekete-Győr András, Szél Bernadett, Hadházi Ákos a nemzeti konzultációt támadja, akkor a baloldal valójában ismét a migráció, a második Soros-terv és a nemzeti szuverenitás feladása mellett áll ki – mondta.

Emlékeztetett: a most indult nemzeti konzultációban ezekben a kérdésekben is kérik a magyar emberek állásfoglalását.

„Válaszút előtt állunk, hogy hogyan kezeljük a járvány okozta gazdasági károkat. Hagyjuk vagy ne hagyjuk, hogy Soros György és a hozzá hasonló  pénzügyi spekulánsok beláthatatlanul hosszú időre eladósítják hazánkat?” – tette fel a kérdést.

Védjük meg vagy ne védjük a magyar vállalatokat az ellenséges külföldi felvásárlástól? – kérdezte.

A baloldal megszorításokra épülő válságkezelését válasszuk vagy folytassuk a munkahelyvédő  és teremtő programokat? Kiálljunk továbbra is amellett, hogy nem lehet Magyarországra migránsokat betelepíteni vagy engedjünk a bevándorláspártiak nyomásának? – sorolta a megválaszolandó témákat.

Nacsa Lőrinc hangsúlyozta:

számítanak a magyar emberek véleményére, de a baloldal ismét el akarja hallgattatni a magyar embereket, ezért támadja a nemzeti konzultációt.

Ugyanígy támadták a bevándorlásról, a Soros-tervről, a gazdaságról és a családtámogatásokról szóló konzultációkat is korábban – idézte fel a kereszténydemokrata politikus.

MTI