Mindig jó érzés bekukucskálni valaki másnak a konyhájába – itt a Be’s kitchen!

A gasztroblogok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban is. Egyre többen ragadnak tollat, illetve klaviatúrát, hogy személyes szenvedélyüknek teret engedve másokkal is megosszák konyhai élményeiket. A műfaj nem véletlenül kapott szárnyra napjainkban, hiszen egy jó receptért vagy tippért akár életünk végéig is hálásak lehetünk majd. A most induló Be's kitchen blogon olyan egyszerű ám annál ízletesebb recepteket olvashatunk, melyekkel garantáltan elnyerjük majd családunk tetszését is!

A magam részéről mindig is szerettem azokat a színes-szagos gasztroblogokat, ahol nem csupán egy szárazon leírt receptet, hanem egyfajta „tálalást” is kap az olvasó. Az különösen nagy örömmel tölt el, ha már első olvasásra is megvalósíthatónak tűnik egy-egy leírt recept és az is megnyugvással tölt el, ha a hozzávalókért nem kell másik városnegyedbe vagy országba utaznom. Ezért is volt nagy az örömöm, amikor rátaláltam a Be’s kitchen blogra.

A karanténhelyzet hívta életre Beta, másnéven Be gasztroblogját, aki 30 napos kihívás keretében osztja meg velünk receptjeit és az ízletes ételekről készült fotókat.  Nem csupán finom édességek, ízletes fogások elkészítésének rejtelmeibe vezet be minket, de megosztja velünk az otthon eltöltött mindennapok gondolatait, sikereit és kudarcait is. Igazi felüdülés egy kenyérrecept olvasásakor, ha az ember azt hallja, ezúttal a szakácsnak sem sikerült tökéletesre a tészta, s így egy botcsinálta pék (én) nem csak saját alkalmatlanságát érzi egy-egy fogás elkészítése után.  

Fotó: Be’s kitchen

 

„A mai világban elengedhetetlen alapkövetelmény a gasztronómiában, hogy egy konyhának személyisége legyen”

Széll Tamás

A Be’s kitchen legfőbb erénye a szerethető tálalás mellett az, hogy a receptek nem bonyolultak, ám mégis különlegesnek számítanak a magyar gasztronómiában. Remekül variálhatóak s még az is megtalálhatja közöttük a számítását, aki húsmentesen étkezik. Kíváncsian várjuk az elkövetkező napok új receptjeit!

Iratkozzon fel hírlevelünkre