Azbej: Tóta W. egy militáns ateista wannabe

„A militáns ateizmus, amely Sztálintól Pol Potig a történelem legtöbb ártatlan emberéletet követelő zsarnokságait szülte, a marxista ateizmust az emberiség legvéresebb eszméjévé tette” – fogalmazott minapi Facebook-bejegyzésében Azbej Tristan. Az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps program megvalósításáért felelős államtitkár Tóta W. Árpád kirohanására reagálva azt írta: „vannak azok a militáns ateista wannabe-k, akikről nem tudni, hogy a szívük mélyén magukat humanista jóembernek szeretnék látni, vagy véreskezű Kim Ir Szeneknek. Bármerre is indultak, félúton megálltak és szánalmas helyzetbe hozták magukat”. 

Az államtitkár hangsúlyozta,

a HVG publicistája a kereszténység legnagyobb ünnepén Jézus Krisztus halálának és feltámadásának meggyalázásáig merészkedett.

„Tóta W. nagyon jópofának látszani akaró megnyilvánulásából olyan keserűség árad, hogy az együttérzésemet ébreszti fel. Rossz lehet ott, ahol van, és biztos megvan a története, hogy került oda, hogy néhány mindenre és mindenkire dühös rajongó tapsát, néhány a rosszindulatra fel nem készült ember megbántottságát, és sokunknak a vergődő emberen segíteni akaró empátiáját ébreszti fel” – írta Azbej Tristan. 

 

A teljes poszt alább olvasható:

Iratkozzon fel hírlevelünkre