Virtuális lelkigyakorlat a ferencesekkel

Három részes virtuális lelkigyakorlatot tartottak a Pasaréti Ferences Plébánia papjai. A közzétett videókon keresztül mi is ünneplőbe öltöztethetjük a lelkünket – s ehhez kimozdulni sem kell otthonról.

A pasaréti ferencesek példás gyorsasággal álltak át az új rendre, s a karanténhelyzet teremtette nehézségek ellenére folyamatosan elérhetőek a hívek számára a húsvéti időszakban is. A templom Facebook-csatornáján folyamatos miseközvetítések zajlanak, de bekapcsolódhatunk a plébánosuk esti imájába vagy a rendház tagjainak közös lamentációjába is az internet segítségével. Ők voltak azok is, akik vagány videóval buzdították a híveket az otthonmaradásra, s most egy három részes sorozat keretében segítik felkészülésünket az ünnepre.

Az alábbi három videóban a plébános, Kálmán Peregrin, valamint Jakab és Donát testvér gondolatait hallgathatjuk meg egyfajta virtuális lelkigyakorlatként a nagyhét idejére.

Nagyheti elmélkedés I.

NAGYHETI ELMÉLKEDÉS Szeretnénk segíteni a Szent Három Napra való felkészüléseteket egy 3 részes elmélkedéssel!🗓 hétfőn, kedden és szerdán 🕰 12:00 -kor🥁Téma: Szent Három Nap 🤵 Peregrin, Donát és Jakab atya🙏 Tartsatok velünk

Gepostet von Pasaréti Ferences Plébánia am Montag, 6. April 2020

Nagyheti elmélkedés II.

NAGYHETI ELMÉLKEDÉS II. Szeretnénk segíteni a Szent Három Napra való felkészüléseteket egy 3 részes elmélkedéssel!🗓 hétfőn, kedden és szerdán🕰 12:00 -kor🥁Téma: Szent Három Nap🤵 Peregrin, Donát és Jakab atya⭐️ Ha nem szeretnél lemaradni róla, kattints az "Emlékeztető kérése" gombra!🙏 Tartsatok velünk

Gepostet von Pasaréti Ferences Plébánia am Dienstag, 7. April 2020

Nagyheti elmélkedés III.

NAGYHETI ELMÉLKEDÉS III.Szeretnénk segíteni a Szent Három Napra való felkészüléseteket egy 3 részes elmélkedéssel!🗓 szerdán🕰 12:00 -kor🥁Téma: Szent Három Nap🤵 Peregrin, Donát és Jakab atyaVisszanézhető: https://bit.ly/3bZ0O1o⭐️ Ha nem szeretnél lemaradni róla, kattints az "Emlékeztető kérése" gombra!🙏 Tartsatok velünk!

Gepostet von Pasaréti Ferences Plébánia am Mittwoch, 8. April 2020

Iratkozzon fel hírlevelünkre