Vegyük körül Őket imával! – imaláncot hirdetnek papjainkért az Egyházközségi Nővérek

Folyamatos, 24 órás imádságra hív az Egyházközségi Nővérek Társasága, melynek tagjai papjaink, plébániáink szolgálatára tettek fogadalmat.  

Ha Te is fontosnak tartod plébánosod, lelkivezetőd életét, szolgálatát, papjaink és szerzeteseink lelki megsegítését, vállalj egy-egy félórát/órát, amikor imádkozol érte, értük!

Elindítjuk az imaláncot, hálából hivatásukért, erőfeszítéseikért, bátor tenni akarásukért a koronavírus idején, szolgálatukért, amely megnyilvánul többek között tanításaikban, pasztorációs munkájukban.

Elindítjuk az imaláncot, hogy erőt nyerjenek a megfáradtak, az üres padsorok előtt misézők, a betegeket látogatók, a híveikkel konfliktusba kerülők, a lelki krízisben lévők, a reményvesztettek.

Imádkozzunk értük, hogy legyen idejük és erejük töltekezni!

Imádkozzunk püspökeinkért, a papi otthonokban élőkért, elhunyt papjainkért, szerzeteseinkért, valamint új papi és szerzetesi hivatásokért!

Imádkozzunk értük, hogy megvalósítsák, amit Jézus a főpapi imájában (Jn 17,1-26) kér;

Hogy eggyé váljanak Krisztussal;  az örökkévalóságnak éljenek, és egymással egységben legyenek, hogy a világ számára hiteles legyen Jézus Krisztus küldetése.

Te is bekapcsolódhatsz, írd be a táblázatba keresztnevedet és a település nevét, ahol laksz! 

Az ima formája nincs megszabva, lehet bármilyen imádság, amivel leginkább oda tudsz állni az Úr elé. Vállalhatsz fél órát vagy akár többet is!

Ha szeretnél legalább virtuálisan szentségimádást végezni, erre éjjel-nappal jó lehetőség a piliscsabai templom élőképe.

Segítségképpen itt találsz imákat:

Imádkozzunk együtt papjainkért, szerzeteseinkért a koronavírus-járvány idején! Fogjunk össze, vegyük körül őket imával!

Jelentkezni ide kattintva lehet!

 

Tudj meg többet rólunk, jöjj közénk, szolgáld az egyházat! Elérhetőségünk:  www.egyhazkozseginoverek.hu

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre