Mindent a koronavírusról – nincs több fake news!

Mindent a koronavírusról címmel indított magazinműsor-sorozatot a Bonafort Kft. és a Fantom Kreatív a Vasárnap.hu közreműködésével. A műsor célja, hogy minden, a koronavírussal kapcsolatos felmerülő kérdést megválaszoljon, segítsen eligazodni a valós és hamis információk ránk zúduló özönében, és javaslatokkal álljon elő, hogyan éljük túl ezt az időszakot.

A csütörtök esti élő adás technikai okok miatt elmarad, a műsor felvételről elérhető lesz 21 órától a Vasárnap.hu Facebook-oldalán. Az esetleges kellemetlenségért elnézést kérünk!

***

A csütörtök esti adásban dr. Darvai László, az ország orvosa az egyik vendég, akitől – ahogy előző alkalommal is – nyíltan, élőben kérdezhetnek a nézők az adás ideje alatt. A beszélgetés fő témája:

Izolálták a koronavírus genomját a Pécsi Tudományi Egyetemen. 

Darvai László után Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője érkezik a studióba, aki a helyes kézmosásról, a mentősök munkájáról beszél és arról, hogyan látják el a sérülteket a jelenlegi helyzetben. Szó lesz arról is, hogyan hívjuk a mentőket és milyen prioritások léteznek most.

Az adás második felében a négygyermekes Petrus Márta pedagógus végzettségű író és coach ad tanácsot egyedülálló szülőknek és otthon dolgozóknak egyaránt:

hogyan kössük le a gyermekek figyelmét egész nap, és hogyan tanítsuk vagy éppen szórakoztassuk a kicsiket.

Tartsanak velünk ma, azaz csütörtökön 19.30-tól a Vasárnap.hu Facebook-oldalán, és az adás után a YouTube-csatornánkon

Az adás ideje alatt hívható telefonszámok: 30/145-1390; 30/145-1381

A műsorról röviden itt olvashatnak, és vissza is nézhetik első adásunkat:

Mindent a koronavírusról – élő műsor ma este a Vasárnap.hu-val!

Kiemelt képünk illusztráció, forrása a pixabay.com

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre