A Hungary Helps csatlakozott a Révész Máriusz által vezetett akciócsoporthoz

A Hungary Helps program a nemzetközi téren szerzett tapasztalataival csatlakozik a koronavírus elleni hazai küzdelemhez - jelentette be Azbej Tristan államtitkár csütörtök délelőtt.

Most mindenekelőtt a honfitársainkat, magunkat kell megóvnunk – írta Facebook-oldalán Azbej Tristan, amikor bejelentette: a Hungary Helps program a nemzetközi humanitárius programok, segélyakciók révén szerzett tapasztalatával csatlakozik a koronavírus elleni hazai küzdelemhez. 

Az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps program megvalósításáért felelős államtitkár közölte: a Révész Máriusz által vezetett, önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport munkájába kapcsolódnak be.

A világméretű járvány miatt olyan válsághelyzettel nézünk farkasszemet, amelyben minden szaktudást, kreativitást, tapasztalatot mozgósítani kell. Az akciócsoport tegnapi videokonferenciája is ezt a célt szolgálta – fogalmazott Azbej Tristan.

Kifejtette: „a következő időszakban Hungary Helps program szakembereivel, önkénteseivel és a nemzetközi gyakorlatunkkal szeretnénk hozzájárulni a frontvonalban küzdők erőfeszítéseihez”.

Iratkozzon fel hírlevelünkre