Schobertnek fogalma sincs, min múlik egy házasság

Schobert Norbi a már-már elfeledett celebek közé tartozik. Felépített egy jól működő vállalkozást, kigyúrta magát, de az idő vasfoga rajta is nyomot hagy. A kiöregedett fitneszguru a férfiakat egész alantas ösztönlénynek titulálja. Noha nagy vihart kavaró posztjában a nőknek akart beszólni, ehelyett saját nemét sikerült leszólnia.

Tényleg a kilókon múlna a házasság?!

Ha így volna, akkor minden frigy tartós és boldog lenne, ahol a nő súlya 60 kg alatt van. A plusz kilókkal rendelkező nőket pedig sose kívánná meg egy férfi sem, hiszen – Norbi ügyetlen vélekedése szerint – a kinézet az egyetlen dolog, ami vonzóvá tehet egy hölgyet.

A várandósság és a szülés megváltoztatja a testet. Nem csak plusz kilók jönnek fel, de hasi striák, ereszkedő mellek is társulnak hozzá. Ha a férjek ezek után nem kívánnák meg feleségüket, akkor a világon az egygyerekes családmodell lenne kizárólagos és csupán a gyermektelen párokat nem veszélyeztetné a válás. 

Aki pedig pornóval helyettesíti a házassági szentség megújítását, az véletlenül se a párját tegye felelőssé házassága megromlása miatt…

Norbi, sajnálunk, mert egyértelmű, hogy csupán figyelemre vágytál, ezért tetted közzé ezt a nyilvánvalóan ostoba agyszüleményedet, de ne aggódj, két nap alatt ez is lecseng, és akkor gondolkozhatsz a következő butaságodon. 

Iratkozzon fel hírlevelünkre