A Netflix nem fejezte be Jézus gúnyolását, jöhet a bojkott

Az utóbbi két hónapban megmutatkozott a Netflix kereszténységgel szembeni tiszteletlensége. Az általuk bemutatott Krisztus első kísértése című film Jézust homoszexuálisként, Szűz Máriát pedig házasságtörő asszonyként ábrázolja.

A Netflix előzetese – tényleg csak azért, hogy lássuk, miért botrányos a film.

A vállalat azután sem távolította el oldaláról a Jézust gyalázó filmet, hogy erre milliók szólították fel különböző platformokon keresztül, köztük a CitizenGO is. A jelek szerint,

1 500 000 CitizenGO aláíró hiába kérte a Netflixet, hogy távolítsa el a tartalmat,

ennek nem tettek eleget.

A CitizenGO most arra hív mindenkit, hogy

ha van Netflix-előfizetése, szüntesse meg, ha pedig nincs, ne is támogassa feliratkozással és pénzzel a nyílt blaszfémiát elkövető vállalatot.

Ennek jegyében indítják el a „Kapcsold ki a Netflixet!” nemzetközi kampányukat, arra bátorítva a keresztényeket és minden jóérzésű embert, hogy mondják le Netflix-előfizetésüket.

Ha a cég vezetőinek ingerküszöbét nem is ütötte meg másfél millió ember tiltakozása és aláírása, a bevételek visszaesésére biztosan odafigyelnek majd. Ehhez az kell, hogy lemondva a szolgáltatásról, áldozatot kell hozzunk, és nem a Netflixen keresztül nézni a jövőben filmeket.

Az új kampány bojkottra szólít a levelezőlistákon, a közösségi média felületein, az újságokban, valamint helyi szinten is fellép, hogy felhívja az ügyre a Netflix vezetőinek figyelmét.

Üdvözli a brazil Netflix-tiltást és bojkottra szólít fel a CitizenGO