Üdvözli a brazil Netflix-tiltást és bojkottra szólít fel a CitizenGO

Schittl Eszter, a CitizenGO magyarországi elnöke üdvözölte a Vasárnap.hu-n is közreadott hírt, mely szerint egy brazil bíró döntése nyomán törölni kellett az országban sugárzott Netflix-csatorna kínálatából a Jézust homoszexuálisként beállító filmet. A CitizenGO hazai elnöke továbbra is a Netflix bojkottáját szorgalmazza. Rétvári Bence, a KDNP alelnöke szerdai közleményében arról írt: a médiaszolgáltató törölje magyarországi kínálatából a botrányt keltő filmet.

Schittl Eszter a Vasárnap.hu megkeresésére ekként üdvözölte a brazíliai hírt:

„Nagyon örülök a brazil bíró döntésének, aki szerint a film törlésének elrendelése nemcsak a keresztények, hanem az egész brazil társadalom javát szolgálja. 

A bíró döntése csak Brazíliára vonatkozik, a többi országban továbbra is elérhető lesz a film. Ezért továbbra is kérjük a Netflixet, hogy törölje a vallásgyalázó filmet a katalógusából. A petíciónkhoz világszerte közel másfél millióan, Magyarországon pedig 33 000-ren csatlakoztunk” – hívta fel arra a figyelmet a CitizenGo magyarországi elnöke arra, hogy a történet még nem ért véget, számos teendő van még.

„Arra hívok mindenkit, hogy a petíció aláírása mellett bojkottáljuk a Netflixet, hiszen azután is az oldalukon hirdetik a Jézust homoszexuálisként, Szűz Máriát pedig házasságtörőként beállító filmet, hogy keresztények milliói fejezték ki a tiltakozásukat” – írta Schittl Eszter a Vasárnap.hu-nak.

Rétvári: Törölje a Netflix a kínálatából a Jézust gyalázó filmet!

A Netflixnek törölnie kell műsoráról az istenkáromló Krisztus-filmet Brazíliában

Iratkozzon fel hírlevelünkre