A Fidesz-KDNP választ vár arra, mennyi pénzt tettek zsebre a börtönbizniszben utazó ügyvédek

A Fidesz-KDNP választ vár arra, hogy Karácsony Gergely és a baloldal ügyvédje, Magyar György hány tízmillió forintot keresett a börtönbizniszen – jelentette ki a kormánypártok nevében Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő budapesti sajtótájékoztatóján.

Nacsa Lőrinc kifejtette, úgy látják, Magyar György nagyon titkolózik, mióta kiderült, hogy ő is egyike azon ügyvédeknek, akik nyakig benne vannak a börtönbizniszben, amelyben balliberális körök és a Soros-szervezetek ügyvédei már tízmilliárd forintot pereltek ki az államtól az állítólagos sanyarú börtönkörülményekre hivatkozva.

A balliberálisok kedvenc ügyvédje, Magyar György is futószalagon szállítja az ilyen és ehhez hasonló pereket – mondta a képviselő felidézve, Magyar György az önkormányzati választáson Karácsony Gergely delegáltja volt a Fővárosi Választási Bizottságban, sőt szerinte az ügyvéd most is bizalmasa a főpolgármesternek, mivel a Fővárosi Vízművek igazgatósági tagja lett, azt követően, hogy az országgyűlési választáson az MSZP-Párbeszéd közös képviselőjelöltjeként indult.

Most nagyon elhallgatott az ügyvéd úr, pedig sokakat érdekelne pár információ – fogalmazott a kormánypárti politikus, aki azt kérdezte Magyar Györgytől, mennyit tett zsebre a börtönbizniszen, hány tízmilliót keresett már, mekkora sikerdíjat szed le a kártérítésekből..

A Fidesz-KDNP várja azok jelentkezését, akik tudnak arról, hogy a Magyar Györgyhöz hasonló ügyvédek mennyit és hogyan kérnek el a raboktól a kártérítések után – mondta Nacsa Lőrinc.

Megerősítette, a kormánypártok egyetértenek a kabinet bejelentésével, hogy fel kell függeszteni a kártérítések kifizetését és véget kell vetni a börtönbiznisznek.

MTI

Kiemelt képünkön: Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke és Magyar György ügyvéd az ellenzék XV. kerületi kampányzáró rendezvényén 2019. október 12-én.
MTI/Balogh Zoltán

Iratkozzon fel hírlevelünkre!