60 millió öt év alatt: busás hűségpénz üti Kálmán Olga markát

Karácsony Gergely újfent nem győz hálás lenni Gyurcsány Ferencnek, aki a hatalom első lágy sugallatára bőszen kígyózott körülötte az egész önkormányzati választási kampány folyamán. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a DK-elnök főpolgármester-jelöltje, a korábban megsértődő, majd Karácsony győzelme után kegyesen megbékélő Kálmán Olga az elkövetkezendő öt évben legalább 60 milliót kap szolgálataiért.

A Ripost számolt be arról, hogy közérdekű adatigénylés által hozzáférhetővé vált Kálmán Olga szerződése, melyből világosan kiderül, hogy Gy. Németh Erzsébet humán területekért felelős főpolgármester-helyettes főtanácsadója

csak alapfizetésként öt év alatt összesen 60 millió forintot vihet haza, vagyis havonta egymillió kerül a számlájára. 

A szerződésből kiderül, Kálmán Olga

akkor is megkapja a 60 millió hátralévő részét, ha az 5 év lejárta előtt távoznia kell, ugyanis Karácsony Gergely 5 éves főpolgármesteri megbízatásának végéig megilleti őt a busás juttatás. 

A korábban Gyurcsány Ferenccel együtt Karácsony Gergely alkalmatlanságát hangoztató „kulturális főtanácsadó”, úgy tűnik, hamar jobb belátásra jutott a szép summáért cserébe. Bár a döntés ellen tenni nem tudunk, azért az ellenzéki Mammon-tanítást jól véssük az eszünkbe: elveinkről lemondhatunk, azokat könnyedén csereberélhetjük, azonban hó elején, a bankszámlánkra pillantva a megnyugvás édes érzése feloldoz és kárpótol mindenért.  

Kálmán Olga bérszerződése:

Kép forrása: Ripost.hu

Kép forrása: Ripost.hu

 

Kiemelt képünk forrása a Youtube.

Iratkozzon fel hírlevelünkre