Ezért nem szavazta meg a Fidesz-KDNP a nők elleni erőszakról szóló egyezményt

Végy egy egyezményt, csomagold be egy mindenki által elítélendőnek tartott társadalmi jelenség elleni fellépésbe – jelen esetben a nők elleni erőszak megfékezésébe -, majd az „apróbetűs részeket” kiskapuként használva fogadtasd el a számodra üdvözlendő értékeket. Például a gendert.

Mélységes felháborodottságnak hangot adó cikkek tömkelege árasztotta el az internetet, melynek népe valóságos agyrobbanást szenvedett el annak következtében, hogy a „magát kereszténydemokratának hazudó” Fidesz-KDNP nőgyülölő, farizeus, hímsoviniszta kormánypárti EP-képviselői nem támogatták a papíron a nők elleni erőszakról szóló egyezményt.

Akkor álljunk meg egy pillanatra, mert akinek a hatalmas sokk után egy kicsit is tovább gördülnek agytekervényei, annak eszébe juthat, hogy nyilván okkal történt mindez, hiszen kormányunk mindig is elkötelezett volt a nők elleni erőszak és ámblokk a nők, a családon belüli erőszak ügyében. Szóval akinek bűzlik a helyzet, de nem volt ideje/kedve utánaolvasni, annak jelentem:

bár a szóban forgó, Isztambuli Egyezmény néven elhíresült dokumentum névlegesen „a nők elleni erőszak és a családon belüli erőszak megelőzéséről” szól, a teremtett, biológiai nemek mellett bevezetné a „gender” mint „társadalmilag létrehozott szerep” jogi kategóriáját, mely nemcsak a józan ésszel, de Magyarország Alaptörvényével is ellentétes.

Ezt az Alapjogokért Központ bővebben is kifejti a gender-egyezményről szóló dokumentumában, továbbá felhívja a figyelmet arra is, hogy az egyezmény elfogadása következtében felállítandó „monitoring-testület” áttételesen beavatkozhatna az alkotmányozó hatalom szuverenitásába is.

Ennek alapján akkor lennének csak igazán megvádolhatók a fideszes képviselők, ha megszavazták volna az egyezményt, megtagadva Magyarország Alaptörvényét, mely a teremtett nemre, a férfi és nő fogalmaira, valamint az ezeken alapuló házasság- és családmodellre épít.

Szóval mindenki nyugodjon meg, a Fidesz-KDNP nem öltötte magára az önmagát bármikor, bármiért megtagadni képes balliberális pártok attitűdjét, csupán éberen figyel az EP sunnyogására, amire – mint látjuk és láttuk korábban is – bőven van oka. Ne dőljünk be a liberális média által használt hangzatos címeknek, melyeknek épp az a céljuk, hogy bizonytalanságot keltsenek és gyűlöletet szítsanak. 

Iratkozzon fel hírlevelünkre