„Hajrá határon túli magyar jelöltek!”

Tóth Edina mutatja a fényt ebben a Momentum kreálta magyar rémálomban.

A rendszerváltozás óta sokszor merült már fel, hogy merre tartson Magyarország? Mik legyenek a nemzeti minimumok, mik legyen azok az érinthetetlen témák, amikhez, történjék bármi,  nem nyúl egyik párt sem. Eddig abban a hiszemben lehetett az átlag magyar ember, hogy ilyen közös minimum a külhoni magyarok ügye.

Biztos, annak is kötetekre rúgó irodalma lenne, amit a Fidesz-MSZP-SZDSZ-MDF kvartett, tett e téren az elmúlt már-már emberöltőnyi idő alatt, ám a Momentum most mindegyik párt összes hibáját jócskán felüllicitálta. Fekete-Győr, Donáth Anna és Cseh Katalin pszichotikus mosollyal magyarázzák tettük helyességét, szerintük Magyarország érdeke, hogy ők a külhoni magyarok pártok ellen buzdítsanak. Ez félelmetes.

Felnőtt a Momentum nemzedéke, reszkess Magyarország!

Itt most nem az áfakulcsról, adópolitikáról a KariGeri nem-bkv-zéséről, vagy épp a korrupciós ügyekről van szó, hanem egy nemzetárulásról. Az a párt, aki szerint az is magyar, aki a románoknak, vagy a szlovákoknak kampányol magyarként a magyarok ellen (!) az egyszerűen lemegy a térképről. Lehet ügynök, lehet elmebeteg, lehet internacionalista, de nem lehet magyar politikus.

Annyian vagyunk, mint egy kínai előváros, de a Momentumnak még ez is sok.

Számukra magyarnak lenni mit is jelent? Magyar anyanyelven beszélni? Esetleg ismerni egy-egy verset, könyvet? Magyarul pörgetni végig az instagramot? Az a baj, hogy a Momentum jobban utálja a Fideszt, mintsem hogy magyar párt legyen. A nemzeti minimumaink helyett francia szóra a románokat, szlovákokat választják. Ennyire nyíltan ezt még a Gyurcsány házaspár se tette meg soha. Ami az SZDSZ-nek ’94 volt, az Momentumnak ’19. Most árultak el végleg a nemzetet.

Akik ma a Momentumra és Donáth Anna mosolyára szavaztak, szavaznak, még lehet, hogy nem látják át mit is tettek, mit is tesznek. A 2004-es kettős állampolgárságról szóló népszavazás sebeit sokan még mindig nem heverték ki. Ennek ellenére Trianon 100. évfordulójához közeledve a Momentum politikusai úgy érezték ezt kell tenniük.

Nagyon nehéz lesz ezek után a Momentumra nem román-internacionalistaként tekinteni.

De (!), ahogy már oly sokszor előfordult a magyar történelemben, a nemzetárulókkal számolni kell. Ebben nincsen semmi új, efféle belgák, trójai falovak mindig is voltak a honi politikában. Amíg pl Kádár János karriert csinált Nagy Imre és társai elárulásából, addig a Momentum csak próbál. Mert ugye nem hagyjuk? Ugye, Magyarország? Tanultunk már eleget a hibáinkból, és az elégedetlenségre nem adunk szélsőséges választ?

Ezért is fontos, hogy mindig is éltek, élnek köztünk Tóth Edinák, akik nyelnek egyet ilyenkor és csak a lényegre koncentrálnak: „Hajrá határon túli magyar jelöltek!”

Forrás – Fotó: facebook.com

Amikor van határontúli magyar jelölt és egy magyar politikus nem nekik segíti a kampányát, az a politikus a hazája ellen cselekszik – ez a véleményem. Hajrá határontúli magyar jelöltek!

Közzétette: Tóth Edina – 2019. november 8., péntek

Iratkozzon fel hírlevelünkre