Best of Kunhalmi Ágnes

Kunhalmi Ágnesnek, az MSZP országgyűlési képviselőjének megnyilvánulásai már-már tragikomédiának számítanak, összegyűjtöttük néhány akcióját. Figyelem, az alábbi tartalmak láttán könnyen kialakulhat rekeszizomláz!

2019. május elseje az Unió 15. születésnapja???

Bizony, 15 évvel ezelőtt Magyarország csatlakozott a közösséghez, az Európai Unió múltja és létrejötte viszont kicsit távolabbra nyúlik vissza, mondjuk legalább 26 évre.

Kunhalmi nagyot megy

Ajtótörő Ági megint nagyot ment.Szegényke azt hiszi, hogy 2004. május 1-jén alapították az EU-t, még azt is kiszámolta, hogy hanyadik szülinapot ünnepeltük 😀

Közzétette: ELÉG – 2019. május 2., csütörtök

 

Ágnes és a helyesírás

Bangóné Borbély Ildikó és Kunhalmi Ágnes képviselők az Országgyűlés mentelmi bizottságának zárt ülése előtt két A4-es papírlappal próbáltak hangot adni felháborodásuknak azzal kapcsolatban, hogy a túlóratörvény vitájában Lezsák Sándor levezető elnök egymás után elvette a szót az ellenzéki hozzászólóktól.

A tiltakozás hevében azonban olyan helyesírási hibát vétettek, amely az általános kisiskolásoknak is szemet szúrna.

Budapest, 2019. február 18.
Varju László, a Demokratikus Koalíció képviselője (j), valamint Bangóné Borbély Ildikó (b), Kunhalmi Ágnes (b2) és Harangozó Tamás (j2) MSZP-s képviselők az Országgyűlés mentelmi bizottságának zárt ülése előtt Budapesten, az Országgyűlés Irodaházában 2019. február 18-án. Az ülés napirendjén az ellenzéki képviselők mentelmi ügye, illetve mentelmi jog megsértésével kapcsolatos bejelentések vizsgálata szerepel.
MTI/Balogh Zoltán

Mindez nem állította meg abban, hogy Tordai Bencével, a Párbeszéd politikusával közösen készítsenek el egy úgynevezett „Nyelvoktatási Stratégiát”.

Az állatoknak is legyen főpolgármesterük!

Amíg Karácsony Gergely, alias „Geriszon” sajtótájékoztatójára vártak, addig Kunhalmi Ágnes kifejtette, mennyivel barátságosabb lenne a város, ha az állatoknak is lenne politikai képviselete, illetve külön főpolgármestere.

Mission impossible

Nehéz elfelejteni és nem emlékezni a legnagyobb színészi alakításra, amelyet Kunhalmi Ágnes mutatott be a híres ajtó-nekifutással az MTVA székházban.

Fok, föt, fok, föt, fok, fok, föt, feletti

Néhány parlamenti alakítása és sajtótájékoztatója is kicsit félre sikerült, egyes videókban kimondottan furcsán és szokatlanul viselkedik az országgyűlési képviselő…

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre