Öt ciklus zsinórban a főváros első kerületében

Hétfőn este dr. Nagy Gábor Tamás, az I. kerület polgármestere és polgármester-jelöltje a kerületi Fidesz-irodában tartott fórumon mutatta be az elmúlt 21 év városvezetésének ereményeit.

Forrás: Dr. Nagy Gábor Tamás Facebook-oldala

Dr. Nagy Gábor Tamás talán azon kevés polgármesterek egyike, akik öt ciklust tudhatnak maguk mögött, az elmúlt 21 év ereményeiről készült prospektust pedig hamarosan a lakosok is kézhez kaphatják.

Forrás: Dr. Nagy Gábor Tamás Facebook-oldala

A fórumon a kerület polgármestere kiemelte, hogy több olyan intézkedés és döntés született évekkel ezelőtt, amelyeknek az eredményei most látszódnak igazán. Szerinte éppen emiatt fontos kérdések forognak kockán a vasárnapi önkormányzati választásokon, hiszen azok a tervek is veszélyeztetve vannak, amelyek még nem vagy csak részben a megvalósulás állapotában vannak.

Forrás: Dr. Nagy Gábor Tamás Facebook-oldala

Dr. Nagy Gábor Tamás az eddigiek mellett az új terveket is vázolt, többek között kiemelten a Naphegyen új bölcsőde építését, amelyben egy nyugdíjas klub is otthont kapna, ezáltal elősegítve a generációs szakadékok csökkentését. Továbbá egy idősek otthona is a jövőbeli célok között szerepel, amelynek köszönhetően a lakókörnyezetüket nem elhagyva, állandó felügyelet mellett, de saját otthonként lakva élhetnének az idősek.

A Budavári Lakosok Szövetségének elnöke, Sándor Péterné a polgármestert köszöntve elmondta, hogy feszült, szorongásokkal teli világ vesz minket körbe, éppen ezért a vasárnapi választások kiemenetele komolyan befolyásolják Magyarország jövőjét.

Forrás: Dr. Nagy Gábor Tamás Facebook-oldala