FRISSÍTVE – Az amerikai sztárok szerint (is) élhető Budapest

Szeptember 25-én Will Smith az ötvenegyedik születésnapját Jazzy Jeff társaságában egy koncerttel a Bazilikánál ünnepli.

Will Smith koncertje 21 órakor kezdődik a Szent István-bazilika előtt, íme posztja, amiben bejelenti, hogy nagy parádé lesz.

Délutáni fotók:

Will Smith amerikai színész, fõszereplő Ang Lee Oscar-díjas rendező Gemini Man című filmjét népszerűsítő eseményen a budai Vár Savoyai teraszán 2019. szeptember 25-én. A filmnek októberben lesz a budapesti bemutatója. – MTI/Kovács Tamás

MTI/Kovács Tamás

MTI/Kovács Tamás

MTI/Kovács Tamás

Jerry Bruckheimer producer (b), Will Smith amerikai színész, főszereplő (k) és Ang Lee Oscar-díjas rendező a Gemini Man című film népszerűsítő eseményén a budai Vár Savoyai teraszán 2019. szeptember 25-én. A filmnek októberben lesz a budapesti bemutatója. – MTI/Kovács Tamás

Will Smith egyébként nem csak partizni jött hozzánk, hiszen október 10-én debütál nálunk Ang Lee filmje, a Gemini Man, amelyben Will Smith saját fiatalkori énjével küzd meg, és mindezt budapesti hátterek előtt teszi.

Will, úgy tűnik, szívesen pózol Budapesten, e 4 és félmilliós megtekintésű klipjén épp a Lánchídon grasszálva arra kéri nézőit, hogy semmilyen körülmények között ne kíséreljék meg a videóban bemutatott mutatványokat :).

A jó humorú, könnyed amerikai színész szemmel láthatóan már-már hazajár Budapestre, mert jól érzi magát nálunk, és rendkívül megszerette ezt a várost.

Nekünk úgy tűnik, mintha nem osztaná azokat a nézeteket, melyek szerint Budapest szétrabolt, leépült, szétrohadt, elszegényedett lenne, amit meggyaláztak, megaláztak, és teljesen élhetetlen, mert drámai mértékben nőttek az ingatlanárak, elfogytak a zöldfelületek, ahol akadozik a hulladékszállítás, nincs köztisztaság … (Cikkünk, ami összefoglalja ezeket a véleményeket.)

Smith-hez, ezek szerint nem jutott el a magyar ellenzék hangja, ő csak mondja a magáét. Egy friss videóján éppen Buda egyik magaslatáról bölcselkedik hídjaink nagyszerűségéről:

És hogy mennyire nincs egyedül Budapest iránti rajongásában, álljon itt néhány példa pályatársai közösségi posztjaiból, akik e képeken mókáznak, koncertet hallgatnak, kerékpároznak, boroznak, sétálgatnak vagy épp tetováltatnak Budapesten.

JAMIE FOXX

ASHTON KUTCHER és MILA KUNIS

TOM HANKS

View this post on Instagram

I got a new car! Hanx

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

ARNOLD SCHWARZENEGGER

HARRISON FORD

Eljött a búcsú ideje…:-)#HarrisonFord #Trek Trek Magyarország TREK Csapat Kerékpárbolt Nella

Posted by Kerékpárbolt Nella on Monday, 7 November 2016

AMBER HEARD

View this post on Instagram

Hitting the streets of Budapest…

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

JASON MOMOA

Iratkozzon fel hírlevelünkre