Trágárka a Momentum hajójára ült fel

Nagy Blanka újra irányt váltott. Élvezte ő már szinte minden ellenzéki párt hátszelét. Most a Momentum hajójára szállt fel, ahol azonnal munkába állt.

Kiderült, hogy folytatás következik, a sztártinédzser indul Kiskunfélegyházán az őszi önkormányzati választásokon, és maga mögött tudhatja szinte a teljes ellenzéket. „Rejtély már az is, hogyan, milyen tulajdonságai alapján esett a választás az ifjú trágárkirálynőre, mert ez a bátorságnak álcázott gusztustalanság, illetve az erre való hajlam talán önmagában mégsem elegendő” – vélekedik Kiss István Béla a Magyar Nemzet hasábjain megjelent írásában.

Blanka és Gréti akár puszipajtik is lehetnének

– Nemcsak a kormánypártiak rühellik egy mosdatlan szájú csitri, fruska ilyetén elbizakodottságát. Még a fiataloknak is feltehetőleg csak egy töredéke esik hasra előtte – írja a szerző.

És ez a töredék, úgy látszik, jelentkezett is. Az események legutóbbi állása szerint ugyanis a Momentum, egészen pontosan fogalmazva Cseh Katalin ölelte keblére az ellenzék üdvöskéjét, aki így nyilatkozott Nagy Blanka Momentumhoz való átpártolása után: „Nagy Blanka az a tinilány, aki nem csak saját generációjának példaképe, hanem mindannyiunké, akik változásra vágyunk. Bátorsága, következetessége és hajthatatlan igazságkeresése mindig csodálattal töltött el engem is. Megtiszteltetés lesz egy csapatban dolgozni vele!Blanka, üdv a fedélzeten!”.

És a szájáról elhíresült tüntetési szónoklány azonnal felhúzta a vitorlákat, és irányba állította a hajót amolyan jó momentumosként és a liberális szabadságjogok védelmezőjeként: „Fontosnak érzem azt, hogy együttműködjek más pártokkal, hiszen a cél azonos: egy békés és demokratikus országot kell teremtenünk, amelyben nem érhet atrocitás valakit a neme, az identitása, a szexualitása vagy a politikai nézete miatt”.

– Bármennyire maguk mögött érzik is a hazai balliberális pártok azokat a jól szervezett nyugati erőket, amelyekről a Momentum politikusa, Cseh Katalin olyan magabiztosan beszélt, jó lenne, ha elgondolkoznának rajta, mit engedhetnek meg maguknak és mit nem – írja Kiss István Béla, aki szerint a Nagy Blanka-jelenség egyet jelent a mindig lejjebb csúszással.

A teljes cikk itt olvasható.

Forrás: MN

Iratkozzon fel hírlevelünkre