Shane a hosszú civakodás mellett döntött

Shane Tusup több fronton is szembe megy volt feleségével: Hosszú Katinka olasz ellenfelét, illetve a korábban közösen felfedezett Bujdosó Zsombor felkészítését vállalta el – írja az Origo.

Az Origo emlékeztet: a háromszoros olimpiai bajnok magyar úszó korábbi edző-férje nemrég még azt nyilatkozta, hogy golfjátékosként és motivációs trénerként próbál visszatérni válása után. A jelek szerint elhatározása megváltozhatott, kiderült ugyanis, hogy Shane Tusup átveszi a 15 éves Bujdosó Zsombor és Hosszú Katinka olasz ellenfele felkészítésének irányítását.

Emlékszünk: Ilaria Cusinato a 2018-as Európa Bajnokságon 200 méteres vegyesúszásban csupán 8 századdal kapott ki a visszatérő Katinkától. Bujdosó Zsomborról Lőrinczi György, a DMTK vezetőedzője úgy nyilatkozott:„fantasztikus akarással edz, talán még a csillagokat is lehozathatnám vele az égről.”

Egyszóval olyan nagyágyúkat talált meg a a korábbi edző és férj, akikkel akár még térdre is kényszerítheti volt szerelmét, hiába küzd majd az Iron Lady vasakarattal.

Kívülről szemlélve az eseményeket talán szívesen visszapörgetnénk az idő kerekét a szerelem a másik embernek csak jót akaró időszakába az egymás elleni acsarkodás jelenéből. Persze ki a megmondhatója annak, hogy nem éppen ennek a szerelmi küzdelemnek ma is látható maradéka hozza-e ki a még jobb eredményeket a sportolóinkból…?

Forrás: Origo; Fotó: MTI, Illyés Tibor

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre