Olgiról lerántották a rucit

A Hír Tv Troll című műsorában úgy rántják le az ellenzékről a vizes lepedőt, mint feltételezhetően Gyurcsányék Kálmán Olgáról a ruhát, miután kiderült a vereségük a demokratikusnak egyáltalán nem nevezhető előválasztási roncsderbin. A Magyar Nemzet összefoglalóját szemléztük.

A műsorban figyelmet szenteltek annak a „bakinak”, amelyet Tóth Bertalan követett el, amikor szinte szóról-szóra elmondta két évvel korábbi beszédét.

A főpolgármesteri előválasztásról a beszélgetőtársak kifejtették, annak semmilyen közjogi következménye sincsen, és egyáltalán nincs köze a demokráciához. Még akkor sem, ha sokan voltak, akik elhitték, hogy ez egy valódi választás. Szerintük az ellenzéki akciót legjobb esetben törpepártok castingjának lehetne nevezni.

A műsorban emlékeztettek rá, hogy Gyurcsány, amikor még úgy gondolta, hogy ők fognak nyerni, vigasztaló hangvétellel azt írta közösségi oldalán: „Karácsony Gergely nagyon jó kampányt csinált és semmi szégyenkeznivalója nincsen”.

A műsor résztvevői kifejtették: olyannyira nem kell szégyenkeznie, hogy kenterbe verte Kálmán Olgát, akiről ezek után parancsra le kellett venni a ruhát, nehogy elmenjen az eredményhirdetésre.

Pindroch Tamás, a Figyelő munkatársa szerint ez esetben sincs másról szó, mint hogy a DK – amelyet az MSZP továbbélőjének neveztek – hazudozik össze-vissza, hiszen ez a párt lényege.

A teljes cikk itt olvasható.

Forrás: Magyar Nemzet

Iratkozzon fel hírlevelünkre