Amerikai abortuszklinika-hálózatnak gyűjtött pénzt Cseh Katalin

Magzatgyilkosságok százezreiért felelős abortuszklinika-hálózat számára gyűjtött pénzt Facebookon Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője, aki korábban viccesnek találta a magzatok meggyilkolásának botmixerezéshez hasonlítását és arról beszélt, az abortusz jó dolog. A politikus életellenes kampányt folytatott a közösségi felületen.

Nagy port kavart az a 2015-ös rádióinterjú, melyben Cseh Katalin, a Momentum politikusa és EP-képviselője, valamint Papp Réka Kinga műsorvezető arról beszélgetnek, hogy jó dolog az abortusz, a magzati életek kioltását pedig nevetgélve a „botmixerezéshez” hasonlították.

Ekkor Cseh Katalin „kreatív támadásnak” nevezte a nagy felháborodást keltő, gyomorforgató interjú előkerülését, melyen kifejezetten méltató szavakkal beszélt a magzatgyilkosság gyakorlatáról, szinte vicc tárgyává téve azt a rádiós műsorvezetővel. Azzal próbált terelni, hogy kontextusából kiragadott kijelentéseknek nevezte botrányos megnyilatkozásait.

Nem kellett sokat várni, itt van egy újabb bizonyíték arra, hogy Cseh Katalin valóban erősen életellenes. A Facebook felhasználói születésnapjukon lehetőséget kapnak, hogy adománygyűjtést indítsanak egy számukra szimpatikus szervezetnek.

Cseh Katalin pedig nem mást választott, mint egy amerikai abortuszklinika-hálózatot, a Planned Parenthood-ot,

melynek alapítója a nyíltan életellenes Margaret Sanger, aki a legszélsőségesebb magzatgyilkos gyakorlatokat szorgalmazza.

Tőle származik többek között az a megnyilatkozás is, miszerint

„úgy gondolom, a világban a legnagyobb bűn, hogy gyerekeket szülnek benne”.

A Planned Parenthood hálózat többszázezer magzatgyilkosságért felelős, az abortusz-iparból pedig óriási pénzeket szakít minden évben. Eközben folyamatosan támogatja az életellenes megnyilvánulásra kész politikusokat és azokat a pártokat, szervezeteket, amelyek szembe mennek az életet védő, azt értéknek tartó állásponttal.

Nem tudjuk, mi készteti Cseh Katalint arra, hogy egy amerikai abortuszklinika-hálózatot támogasson, mindenesetre tény, hogy hiába próbálja palástolni a közvélemény megnyugtatására az abortuszhoz való viszonyulását, nyíltan életellenes megnyilvánulásaiból egyértelmű, milyen álláspontot képvisel.

Kép forrása: Cseh Katalin Facebook-oldala

Iratkozzon fel hírlevelünkre