Kálmán Olga lopott videókkal kampányol

Kálmán Olga független DK-s főpolgármester-jelölt a közösségi oldalán közzétett egy videót, amelynek felhasználásához nem kért engedélyt.

A videóban a műsorvezető Tarlós Istvánnal beszélget – természetesen a felhasznált részletben igyekszik kevéssé jó színben feltüntetni a jelenlegi főpolgármestert.

Megmondtam Tarlósnak mi jut róla eszembe. Szeretnéd, hogy ősszel végleg elküldjük és többet már eszünkbe se jusson? Akkor kérlek, hogy keresd fel valamelyik szavazóhelyszínt még a hétvégén és szavazz rám az előválasztáson! Helyszínek itt: https://dkp.hu/egyenesenbudapestert/

Közzétette: Kálmán Olga Hivatalos oldala – 2019. június 22., szombat

 

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója az Origo kérdésére elmondta: a videó felhasználásához senki nem kért, így nem is kaphatott engedélyt az ATV-től.

Ez azonban láthatóan cseppet sem zavarja a DK-s – illetve független – politikust, hiszen pár órára rá már a következő jogtalanul felhasznált videó is megjelent a közösségi média oldalán.

Tarlós azt mondta nekem, hogy az ő széke nem narancssárga. Na akkor tegyünk róla, hogy ősztől a főpolgármester széke tényleg ne Fidesz színű legyen. Én mindent meg fogok tenni ezért! Most is szükségem van a szavazatodra, hogy ősszel is győzhessünk!Szavazóhelyszínek: https://dkp.hu/egyenesenbudapestert/

Közzétette: Kálmán Olga Hivatalos oldala – 2019. június 23., vasárnap

A portál emlékeztetett: nem ez az első eset, hogy a balliberális oldalon engedély – illetve a forrás megjelölése – nélkül használnak fel videóanyagokat, többek közt Judith Sargentini is így állította össze a magyar miniszterelnök elleni propagandafilmjét.

A két törvénysértés és a személyek közötti kapcsolat egyértelmű, hiszen Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára a napokban posztolt egy közös képet a holland politikussal, jelezve: mindketten Kálmán Olga mellett állnak.

Azért támogatom Kálmán Olgát, mert Orbán ellen nem simulékony modor vagy tétovázó kompromisszumkészség kell, hanem…

Közzétette: Dobrev Klára – 2019. június 19., szerda

Forrás: Origo

Iratkozzon fel hírlevelünkre