Kirabolt egy férfi egy üllői bankfiókot

Kirabolt egy férfi egy üllői bankfiókot kedden – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) a honlapján. Az esetben nem sérült meg senki.

Az MTI helyszíni tudósítójának beszámolója szerint a rablás az OTP Bank Pesti úti fiókjában történt.

A rendőrségre kedd reggel, 9 óra után érkezett bejelentés az esetről. A férfi a bankban fegyverrel vagy annak utánzatával kényszerítette az egyik dolgozót, hogy készpénzt adjon neki. Lövést nem adott le, a pénzzel gyalogosan menekült el a helyszínről.

A kamerafelvételek alapján a rabló egy 170 centiméter magas fiatal férfi, aki fekete ruhát és napszemüveget viselt, kezében egy szürke szatyor volt.

Bűnügyi helyszínelés az OTP Bank üllői fiókjában 2019. június 18-án. A bankban egy 170 centiméter magas fiatal férfi fegyverrel vagy annak utánzatával kényszerítette az egyik dolgozót, hogy készpénzt adjon át neki. A férfi lövést nem adott le, a pénzzel gyalogosan menekült el a helyszínről. – MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrség az elkövető azonosítását és felkutatását megkezdte, az elsődleges intézkedések az esettel összefüggésben folyamatban vannak – tudatták.

Az OTP Bank az MTI megkeresésére nem kívánta kommentálni az esetet.

A PMRFK munkatársai kérik, hogy akinek van információja a bűncselekményről, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefontanú zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

MTI

Iratkozzon fel hírlevelünkre