Lakástűzzel próbáltak leplezni egy gyilkosságot a Hős utcában – VIDEÓ

Lakástűzzel igyekeztek leplezni egy szörnyű gyilkosságot a budapesti Hős utcában. A rendőrség gyorsan elfogta a bűncselekmény gyanúsítottjait. Adta tájékoztatásul a Police.hu.

Szerdán lakástűzről tettek bejelentést a Hős utcából. A lakásban megtalálták az ott lakó 67 éves asszony holttestét. A gyanús körülményekre tekintettel a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett miatt ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást. A szemle során a felismerhetetlenségig összeégett elhunyton fojtogatás nyomait, mellkasán több szúrásnyomot találtak – a lakás felgyújtásával feltehetően a bűncselekmény nyomait próbálták eltüntetni.

 

Míg a bűnügyi technikusok a helyszíni nyomokat rögzítették, az életvédelmi nyomozók minden részletre kiterjedő adatgyűjtést folytattak és kihallgatták a lehetséges tanúkat. Az információdarabkák összeillesztése során felmerült egy férfi személye, őt azonban nem találták otthon. Hajtóvadászatot indítottak utána, melynek eredményeként – a holttest felfedezése után 11 órával – a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai közreműködésével a Keleti pályaudvar közelében, egy rokona lakásán ütöttek rajta és élettársán.

 Forrás és további részletek: Police.hu

Videó forrása: PoliceHungary hivatalos Youtube-csatornája

Látványos videón ahogy a rendőrség faltörőkossal hatol be a drogtanyára

Drogbárók elfogásához kérik a lakosság segítségét

Hűtőszekrényben tárolta a szert, nem jó vége lett

Kijelölt képünk forrása Pixabay.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre