Demjén Rózsi néhány hónapon belül újra a színpadon lehet

Demjén Ferenc nem szívesen mondja le a koncertjeit, sorra jelentkező egészségügyi nehézségei azonban erre kényszerítik. Néhány napja agyérgörccsel szállították kórházba - a problémamentes felépülés érdekében jelenleg is altatják.

A Magyar Hírlap értesülései szerint Demjén Ferenc énekest agyvérzés gyanújával kórházba szállították. A közkedvelt előadóra rájár a rúd, egészségügyi problémái gyakorlatilag egymást érik. Ő mégis amiatt aggódik, hogy vajon meg tudja-e tartani a soron következő koncertjeit.

A művész-előadó sajtósának információi szerint – hála Istennek – nincs nagy baj; az agyvérzésnek hitt rosszullétet valójában egy agyérgörcs idézte elő, amely pedig a stressz következménye lehetett.

Aki Rózsit a színpadon látja, az nem is gondolná, hogy mennyi mindenen kellett az utóbbi időben keresztül mennie a kiváló hangú előadónak: korábban 2-es típusú diabétesz miatt amputálni kellett a bal lábfejének nagyujját, tavaly összezúzta magát egy fürdőszobai balesetben, csípőkorrekciós műtétet hajtottak rajta végre, három éve pedig éppen a Hősök terén tartott koncert helyszínén botlott meg, és törte el a karját.

Az agyérgörcs utáni felépülését követően Demjén Ferenc újra színpadra áll – legalábbis az énekes szíve vágya ez. Reméljük, mihamarabb találkozhatunk a magyar popcsillaggal, és együtt énekelhetjük vele: “Te csak várj, míg felkel majd a nap!”

Forrás: MH, fotó: MTI/Mohai Balázs

Iratkozzon fel hírlevelünkre