Leszedte az MSZP a patkányozós válaszvideóját

Egy napig tartott a lendület.

Hétfőn megírtuk, hogy az MSZP Facebook-oldalára felkerült egy videó, amelyben egy olvasói kommentet idézve patkányozzák le ismét a Fideszt. A videóban az volt olvasható: „Szükség van írtásra, főleg a Lendvay utcában és környékén…”.

A kommentelők azonban nem lehettek túl boldogak az újabb patkányozástól, ugyanis ma az MSZP eltávolította a videót Facebook-oldaláról. Ujhelyi István, a párt kampányfőnöke, aki tegnap még boldogan „patkánykormányozott”, és hangoztatta, hogy bele kell állni a fideszes kampányban, hosszú Facebook-posztban magyarázta meg, miért tüntették el a videót. 

Ujhelyi azt írta: „Ez az MSZP nem hagyja magát, jobb, ha a fideszes urak és kiszolgálóik ezt tudomásul veszik!
Meghallottam és megértettem ugyanakkor közösségünk véleményformálóinak féltő szavait is. Nincs vitánk egymással, sőt. Mi nem akarunk hazánk kútmérgezői lenni, nem akarjuk kirúgni magunk alól a rothadt hatalommal szemben meglévő morális mankónkat.

A magyarázkodás tetőpontja, hogy Ujhelyi szerint egyébként nem folytat a pártja patkányozós kampányt. A videó leszedését azzal indokolta, hogy már eljuttatták az üzenetet a célközönséghez, így arra már nincs is szükség. „Nem is folytatunk patkányozós kampányt. A Fidesz hazug, súlyos pénzekkel meghirdetett kampányára adtunk hangos, karakán és – vállalom – sokkoló választ. Tudom és érzem a visszajelzések tömegéből, hogy sokak elvárása volt az, hogy végre határozottan és egyértelműen kiálljunk magunkért és közösségünkért. A válaszvideónk, a figyelemfelhívó üzenetünk elérte célját és célzottjait, a mai nappal le is vettük az oldalainkról. Mert nem süllyedünk le a mocsárba melléjük dagonyázni. De azt sem tűrjük, hogy minket belenyomjanak. Elvárom, hogy a Fidesz befejezze hazug kampányát velünk szemben.” – írja.

Ezután a gyors visszalépés után kíváncsiak vagyunk, vajon lemondatják-e Bangóné Borbély Ildikót? 

Iratkozzon fel hírlevelünkre