Aki le akarja vágatni ép kezét, az mentálisan beteg, aki nemi szervétől szabadulna meg, csak transznemű

Tíz nap alatt 638 ezren nézték meg azt a videót, melyben Dr. Michelle Cretella, az Amerikai Gyermekorvosok Szövetségének elnöke érthetően és nagyon egyenesen tisztázza a genderizmus körüli fogalmakat. Rávilágít a sok helyen lassan társadalmi normává emelkedő elméletet övező önellentmondásos zavar veszélyeire és a kétségbeejtő állapotokra.

A 777blog.hu Senki sem születik transzneműnek címmel megjelent cikkében publikálta a videót és annak teljes leiratát.

A neves gyermekorvos a rövid filmben többek között kifejti: a testünk meghatározza a nemünket, a biológiai nemet nem kijelölik. A nemünket a fogantatástól a DNS-ünk felépítése határozza meg, belekódolva testünk minden sejtjébe. Az ember nemisége bináris: vagy van egy normális Y-kromoszóma és férfivá fejlődik, vagy nincs, és akkor nővé fejlődik.

Egy gyermekorvos vallomása

Nem fogod elhinni mi történt Andyvel, a lányos játékokkal játszó kisfiúval! Igazság, amit tudnod kell!Add tovább!

Közzétette: Reaktor – 2019. április 4., csütörtök

Ha azt mondanám: „Doktor úr, öngyilkos hajlamaim vannak, egy amputált személy vagyok egy sértetlen testbe zárva, kérem műtétileg távolítsa el az egyik lábamat” – akkor testkép-integrációs zavarral diagnosztizálnának. De ha ugyanehhez az orvoshoz besétálok, és azt mondom, hogy „férfi vagyok, jegyezzen elő melleltávolító műtétre”, akkor az orvosom meg fogja tenni.  A legtöbb egészségügyi szervezet szerint ha le akarod vágatni az egészséges kezedet vagy lábadat, akkor mentálisan beteg vagy. De ha le akarod vágatni az egészséges melleidet, vagy a péniszedet, akkor transznemű vagy – világít rá a jelenlegi helyzet képtelenségére Michelle Cretella.

A doktornő az egypetéjű ikrek gyakran eltérő nemi identitásának példájával támasztja alá, hogy senki sem születik transzneműnek!

Nézze meg a videót, olvassa végig, és gondolja át a gyermekorvos vallomásának leiratát!

Iratkozzon fel hírlevelünkre