Velemi otthonában kapta meg Törőcsik Mari a Kossuth Nagydíjat

„Kossuth-nagydíj a legnagyobbnak. Isten éltesse Törőcsik Marit” – közösségi oldalán így köszöntötte Orbán Viktor Törőcsik Marit, aki március 15-én Kossuth Nagydíjat kapott. Mivel a művésznő a jelenlegi egészsége állapota miatt a díjat személyesen nem tudta átvenni, a miniszterelnök maga személyesen vitte el az elismerést az ország szeretett színésznőjének.

Törőcsik Mari titkon remélte, hogy elhozzák neki, és kiteheti a polcra – nyilatkozta a budapesti díjátadó után a Borsnak. Szintén e lapnak mondta el: „Mióta tudom, hogy megkapom, komolyan mondom, egyre jobban érzem magam. Igaz, Budapestre, a Parlamentbe még nem tudok felmenni. Egyelőre ahhoz is össze kell szednem magam, hogy eljussak a szombathelyi kórházba vizsgálatra. De, itt Velemben aztán kipihenem magam, itt nyugalom és béke van…”

Orbán Viktor szombaton kitett Facebook-üzenetéből derült ki, hogy a miniszterelnök maga vitte el a Kossuth Nagydíjat Törőcsik Marinak. Íme a találkozásról egy rövid videó:

Kossuth-nagydíj a legnagyobbnak. Isten éltesse Törőcsik Marit // Kossuth Grand Prize to the greatest. God bless Mari Törőcsik!

Kossuth-nagydíj a legnagyobbnak. Isten éltesse Törőcsik Marit // Kossuth Grand Prize to the greatest. God bless Mari Törőcsik!

Közzétette: Orbán Viktor – 2019. március 16., szombat

Iratkozzon fel hírlevelünkre