Kiss Gergely: Otthon Magyarországon

Magyarország nagyszerű, vonzó, sőt, a külföldiek számára is egyre vonzóbb hely, ahol – úgy tűnik – csak az ellenzék nem érzi jól magát.

Hazánk demokratikus ország, az Európai Unió tagja, ahol hat éve folyamatosan nőnek a bérek, ahol a családi adókedvezményekkel számolva 2010-hez képest hetven százalékkal emelkedett a nettó kereset – adja meg a választ a Magyar Nemzetben Kiss Gergely azokra az ellenzéki megszólalásokra, melyek Magyarországot diktatúraként írják le. 

Hozzáteszi; itt nemcsak a magyarok, hanem a külföldiek is jól érezhetik magukat, nem véletlenül választották Magyarország fővárosát Európa legjobb úti céljának. 

A szerző úgy látja, „az ország fejlődése a külföldiek előtt is szembe tűnő, ugyanis nem mindenki ül fel a hazai és a nemzetközi balliberális sajtóban tálalt rémisztgetéseknek. Kedvelik Magyarországot, mert itt lehet boldogulni és sötétedés után sem kell félni az utcákon.” S ha belegondolunk, a turistaszezonon messze kívül eső februári napokon sem tudunk úgy megfordulni például a budai várban, hogy ne turisták tömegei vegyenek körül minket. Budapest tényleg nagyon vonzó, s ezt már nem csak mi, magyarok látjuk így, de külföldi megítélése is rendkívül kedvező. 

Úgy tűnik, ebben az országban csak az ellenzék nem érzi jól magát. Lelkük rajta – jegyzi meg Kiss Gergely.

Cikke ide kattintva olvasható.

Iratkozzon fel hírlevelünkre