Óriási életpárti kezdeményezés New Yorkban

Miután New York államban elfogadásra került az a törvényjavaslat, amely bizonyos esetekben lehetővé tenné az abortuszt a magzat születéséig, egy életpárti szervezet úgy döntött, hogy élőben közvetítené egy harmadik trimeszterben lévő gyermek 4D-s ultrahangját a Times Square-en.

Az ultrahang kivetítőn történő élő közvetítése mellett a magzat nevében mások is felszólalnának. Az eseményt május 4-re tervezi a Focus on the Family nevű csoport.

„Azt szeretnénk, ha életpárti amerikaiak töltenék meg a Times Square-t, miközben élő zene mellett olyan előadóink lesznek, akik az anyaméhben lévő magzatokért szólalnak majd fel. A 4D-s ultrahang kivetítőn való közvetítésével arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a méhben lévő, még meg nem született gyermek is ugyanúgy ember és joga van ahhoz, hogy világra jöhessen” – fejtette ki közleményében a Focus on the Family nevű szervezet.

„A közvetítés révén az emberek meglátják, hogy egy formálódó életről van szó, amire nem lehet azt mondani, hogy az nem egy gyermek. Mert igenis az, és szeretnénk, ha ezt mások is látnák” – mondta el a szervezet elnöke a CBN News-nak.

Az esemény, ami az Alive from New York (Élőben New Yorkból) nevet kapta, a fő eseménye a szervezet See Life Clearly (Lásd tisztán az életet) nevű kampányának, amelyre az egész országból várják az életpárti mozgalom támogatóit.

Forrás: Aleteia

https://s4c.news/2019/01/23/a-gyerekgyilkossag-uj-szintre-lepett-new-york-a-szuletesig-kitolta-a-torvenyes-abortusz-lehetoseget/

Iratkozzon fel hírlevelünkre