Puskás Balázs: Taplót ellett a kétfarkú

Egyáltalán nem vicces, sőt, kifejezetten felháborító a Kétfarkú Kutya Párt új anyaga, amely ellésként azonosítja a szülés folyamatát.

Botrányosan sikerült a Kétfarkú Kutya Párt legújabb anyaga, amellyel a viccpárt a múlt hét végén bejelentett családtámogatást célzó csomagra reagált. Az „Ellek” női magazin „tréfája” ki is verte a biztosítékot. Puskás Balázs az S4C.News oldalon közzétett blogbejegyzésében úgy fogalmazott: „szerintük több gyerekes anyának lenni nem menő; az a nő, aki sok gyereket akar szülni, az bizony nem illik bele a modern, haladó, felvilágosult, szabadelvű világelitbe”. 

„Talán még emlékeznek rá a vicces kedvű kutyák is, hogy már az általános iskolában is tilos volt az ‘anyázás’, ha valakinek mégis kicsúszott, az rögtön korrigálva lett… Ezzel a témával ugyanis európai ember nem élcelődik” – írja Puskás, hozzátéve; 

az, hogy nőket és anyákat alázzanak, állatiasítsanak le csupán azért, hogy belerúgjanak a kormányba egy egyébként társadalmi szempontból kiemelkedően hasznos intézkedéscsomag miatt, az szánalmas, elkeserítő és felháborító. 

A szerző négygyermekes apaként hálával tekint feleségére, aki életet adott a gyermekeiknek és áldozatos munkájával otthont teremt, szeretettel van a családja felé. S mint hozzáteszi, örül annak, hogy „végre valakik ezt kézzelfogható módon el is ismerik, sőt támogatják”. 

„A kétfarkú kutyáknak pedig csak azt tudom üzenni, hogy családban élni jó dolog, olyan érték, amit egy egészséges társadalom támogat és elismer” – írja Puskás Balázs.

Teljes véleménycikke ide kattintva olvasható.

Iratkozzon fel hírlevelünkre