A Fidesz üdvözli és segíti a családvédelmi akcióterv végrehajtását

A Fidesz üdvözli Orbán Viktor miniszterelnök mai bejelentéseit a családvédelmi akciótervről, amely az eddigieknél is több támogatást fog nyújtani a fiatalok életkezdéséhez, a gyermekvállaláshoz és a gyermekneveléshez – olvasható a nagyobbik kormánypárt közleményében.

2010-ben, amikor a balliberálisoktól átvette a Fidesz a kormányzást, azt vállalták, hogy a gyermekes családokat minden erőnkkel segíteni fogják, mert a család az a nemzeti és európai közös nevező, amelyet a lehető legnagyobb gondossággal védeniük kell. A gyermekek és a család védelme azóta még fontosabbá vált, hiszen Európában éppen hatalomra tör az a politikai erő, amely bevándorlók betelepítésével és nem a családok támogatásával képzeli el Európa jövőjét– írta a Fidesz-frakció.

Ehhez a bevándorláspárti oldalhoz politikai ellenfeleik is csatlakoztak – tették hozzá.

A Fidesz kész minden támogatást megadni a ma bejelentett intézkedések bevezetéséhez és a szükséges törvényalkotási munkához. Az ellenzéki pártoknak pedig ismét lesz lehetőségük, hogy végre a magyar fiatalok és gyermekes családok mellé álljanak – áll a kommüniké végén.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Duna House: a budapesti belvárosi ingatlanárak alacsonyabbak, mint a környező fővárosokban
Halálos áldozatai is vannak a kaliforniai lövöldözésnek
Szigorítottak a bevándorlási törvényeken Dániában