Tarlós: ismét az MSZP-t alázták meg

Körömrágósan izgalmasra sikerült a baloldali pártok fővárosi előválasztása, ahogy erről már mi is beszámoltunk. Azonban Tarlós István főpolgármesternél jobban még senkinek sem sikerült elemeznie a „szerény érdeklődésű házi mérkőzést."

„Az történt, hogy lejátszottak az MSZP-ben és két kis pártban egy házi mérkőzést. A nézőszám a számokat tekintve szerény volt, a budapesti választók 2,4 százaléka járult az urnákhoz” – foglalta össze Tarlós István főpolgármester az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd és a Magyar Szolidaritás Mozgalom fővárosi előválasztásának vasárnap lezárult első fordulóját, amelyet Karácsony Gergely, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje nyert meg.

Horváth Csaba (MSZP) tehát hoppon maradt. Ha pedig hinni lehet Puzsér Róbert kijelentésének, akkor Karácsony vele mérkőzik majd meg az előválasztások második fordulójában. „Ami még nyilvánvaló, hogy Horváth Csabán keresztül már nem először ismét az MSZP-t alázták meg. Hogy az őszi választáson vagy akár már júniusban mi lesz, annak megítéléséhez még túl keveset tudunk” – jegyezte meg a harmadik ciklusára készülő főpolgármester.

(MTI)

Iratkozzon fel hírlevelünkre