Felekezetközi koncerttel válaszolnak keresztények a Pride-ra

Csiszér László, Prazsák László és Csilla, valamint a Wana együttes is fellép a Pride idejére szervezett budapesti koncerten, melynek keretében a szervezők az Isten szerinti családért való imádságra hívnak.

Az eseményt nem provokatív céllal, hanem a teljes szeretet, a békesség és az igazság jegyében kerül megrendezésre – szögezi le a szervező Ádám-Éva Misszió. A budapesti melegfelvonulás napján

az Isten szerinti családért

felajánlott zenés, dicsőítő imaalkalmon szolgálni fog evangélikus, református, baptista és katolikus lelkipásztor is. A fellépők között találjuk Csiszér Lászlót, Prazsák Lászlót és Csillát, valamint a Wana együttest. A szervezők megfogalmazása szerint a július 6.-án esedékes, rendezvényen 

“nyíltan állnak ki Istenért, hitünkért, családunkért, gyermekeinkért, nemzetünkért”.

A rendezvényre a budapesti Vértanúk terén kerül sor. Mottója Szent Pál római hívekhez írt leveléből származik: “Mert a teremtett világ sóvárogva várja az Isten fiainak megjelenését”. 

A szervezők megfogalmazása szerint szeretettel várják “mindazokat, akik természetes családi értékrend szerint élnek, vagy szeretnének élni”. 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre