A kampány kedvéért az elveit is képes feladni a szocialista EP-képviselő

Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője szerint „a Fidesznek papírja van arról, hogy lopni akar”.

A közpénzből Európa-ellenes kampányt folytató, az EU-s forrásokat haveri kézbe játszó kormány valódi hazaárulást követ el, ha kockáztatja a Magyarországnak szánt támogatások kifizetését.

Pedig 2006-ban pont az MSZP miniszterelnöke tálalta az őszödi beszéd során, miként hazudtak évekig a magyar állampolgároknak és lopták meg az országot. Mégis, most a Fidesz-KDNP kormányt vádolják valótlanságokkal az EP-kampány közeledtével.

Jön a kampány, Ujhelyi István is más véleményre jut.

Ujhelyi István 2015 decemberében, mikor tartózkodott egy Magyarországról szóló jelentés voksolásakor, úgy nyilatkozott:

Sem korábban, sem a jövőben nem fogok megszavazni olyan javaslatot, amely a 7-es cikkely alkalmazását szorgalmazza, vagy amely legalábbis megnyitja a lehetőségét az állampolgárokat is érdemben sújtó szankcióknak.

Ehhez képest a parlamenti képviselő, elveit eldobva 2018 őszén megszavazta a Sargentini-jelentést, amely egyértelműen Magyarországot bünteti.

Nem volt véletlen, hogy egy magyar zászlót kihelyezve szavaztam meg a jelentés elfogadását. Ma ugyanis az az igazi hazafi, aki országát, nemzetét és gyermekeinket meg akarja védeni az orbáni rezsim erőszakos károkozásától.

A bejegyzés itt olvasható.

Iratkozzon fel hírlevelünkre