Elégedetlen volt az ajándékával, hívta a rendőrséget

Egy könnyed sztori, amin egyszerre lehet nevetni és sírni. Mindenesetre a helyi rendőrök rutinfeladatai között nem mindennapi esemény is akadt...

A pestisrácok.hu számolt be arról meglepő – egyszerre mulatságos és végtelenül elszomorító – esetről, amely Németországban történt karácsonykor. 

Történt pedig, hogy az Északi-tenger partján fekvő város, Zetel kilenc éves lakója dühödten telefonált a helyi rendőrkapitányságra, mivel a karácsonyfa alatt teljesen más ajándékokat talált, mint amiket ő eredetileg kért. 

Megdöbbentő módon a hatóság emberei ki is mentek a gyermek és családja lakóhelyére, ahol a „vizsgálat” keretében összevetették a kapott ajándékok lajstromát az eredetileg kért játékok listájával, s megállapították a jelentős eltérést e két felsorolás között. A rendőrségi közlemény megfogalmazása szerint „nagyon dühös gyerek” ügyét azzal a megállapítással zárták le, hogy a Mikulás – minden bizonnyal idős kora miatt – összekeverhetett két ajándéklistát.

Hogy a gyereket milyen elvek mentén „nevelték” az elmúlt kilenc évben, az a rendőrség jelentéséből – nagyvonalúan – nem derült ki, így sajnos azt sem tudhatjuk, hova lehet a gratuláló üzeneteket küldeni a derék szülőknek… 

Forrás: MTI, Pesti Srácok

Iratkozzon fel hírlevelünkre