Karácsonyi szerelem

Koczur Mária, a váci Adullám Barlang és Kávézó rendezvényszervezője karácsonyi titkát osztotta meg a Vasárnap.hu-val. A közelgő ünnep lehetőséget is jelent mindannyiunk számára, hogy új útra lépjünk.

Karácsony számomra elsősorban szerelmet jelent. Az Istenbe vagyok szerelmes. Az egyik teánkat is erre utalva neveztem el: „szerelmi várakozás”. Nem földi szerelemről van szó. Gyönyörködünk Istenben, az ő megváltásában. Mindabban, amit az emberekért tett.

Isten új lehetőséget adott nekem. Egészen új értékrendet akar számomra bemutatni. Vele más irányt tudok venni. Sokszor elszomorodom a környezetemben látott dolgokon. Egyre sürgetőbb felhívni az emberek figyelmét arra, hogy van egy másik út. Éppen úgy, ahogyan a napkeleti bölcsekkel is történik az evangéliumban: más úton tértek haza.

Amikor megtértem, azt kértem Istentől, hogy hadd jussak vele szerelmi kapcsolatba. Nekem fontos a szerelem. Szükségem van arra, hogy gyönyörködhessem Istenben. Mindenért hálás vagyok Istennek. Neki köszönhetek meg mindent.

Az a vágyam, hogy aki nálunk jár, a lényeget sejthesse meg. Isten szeretetet ad nekünk a vendégek iránt. Megtapasztalják az Isten békességét. Az Adullám Barlangban nincsen térerő, ezért zavartalanul töltenek el hasznos időt egymással az emberek. Kell ez a csendesség, hogy a békét megtapasztalhassuk.


Koczur Mária, rendezvényszervező

Iratkozzon fel hírlevelünkre