Rétvári Bence Nagy Feróval töltötte ki a nemzeti konzultációt

Rétvári Bence országgyűlési képviselő, az Emmi parlamenti államtitkára Nagy Feró énekessel és Bogányi Gergely Liszt Ferenc és Kossuth-díjas zongoraművésszel közösen közösen töltötték ki a családok védelméről szóló nemzeti konzultációt.

Nyolcadik alkalommal kérte ki a kormány a alakosság véleményét, ezúttal a családokat érintő kérdésben. Ma, Vácott egy államtitkár, egy zenész és egy zongorista hajolt közösen egy asztal fölé, és töltötte ki a nemzeti konzultációt. Rétvári Bence, Nagy Feró és Bogányi Gergely zongoraművész egyaránt nagyon fontos tartja, hogy tegyünk magunkért.  

“Ez  a nemzeti konzultáció a gyermeket nevelő családok támogatásáról szól” – mondta el Rétvári Bence, aki szerint a népességfogyás miatt éles a helyzet. “Mi a gyermeket nevelő családokat szeretnénk támogatni, és nem a bevándorlásra fordítani az államháztartásban többletként jelentkező összeget.”

Nagy Feró szerint fontos, hogy mindenki elmondhatja a véleményét. “Ez egy történelmi pillanat, hogy a kezünkbe vegyük a saját sorsunk alakulását. Végre támogatjuk a fiatalokat. Fontos, hogy minél több gyermek szülessen, náluk nagyobb öröm nincs” – mondja Feró, aki a vasarnap.hu-nak bevallotta: unokái percek alatt az ujjukra csavarják a nagypapát. “Ha nincs gyermek, nincs az életnek értelme. Én már csak tudom, három gyermeket neveltem fel. Én már kitöltöttem a konzultációt egyébként az interneten. A legfontosabb, hogy úgy töltsük ki, hogy az jó legyen nekünk!” – mondta Feró lapunknak.