Videón a Leicesterben lezuhanó helikopter

A szerdán napvilágot látott videón is látszik, hogy a pilóta úgy irányította le a földre a gépet, hogy az ne a 32 ezer férőhelyes stadionba zuhanjon vissza, hanem a parkoló egyik sarkába.

Újabb videó látott napvilágot a leicesteri tragédiáról. Ezen már az is látszik, ahogy a helikopter felszáll a King Power Stadionból, elér egy bizonyos magasságot, pörögni kezd, majd lezuhan. Az elmúlt napokban már lehetett olvasni arról, hogy a pilóta úgy irányította le a földre a gépet, hogy lehetőség szerint ne sérüljenek meg emberek, a parkoló egy sarkába zuhantak – ez a mostani videón is egyértelműen látszik.

“Ő volt a legnagyobb tudású pilóta, akivel valaha dolgoztam. Egy élő enciklopédia, hatalmas tudással, és talán az egyik legviccesebb ember, akivel volt szerencsém megismerkedni” – nyilatkozta a pilótáról egy korábbi kollégája a tragikus eset után.

A videót ITT láthatod.

A Leicester City tulajdonosának, Vichai Srivaddhanaprabhának a helikoptere a hétvégi angol bajnoki mérkőzést követően zuhant le a stadion melletti parkolóban, az eset öt ember életét követelte. 

(Forrás: Twitter)

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre