Abortusz helyett élet

Történetek azokról, akik meggondolták az abortuszt

Új honlapot indítottak el azok számára, akik abortusz előtt állnak. Az egybegyűjtött történetek segítséget akarnak nyújtani a nehéz döntésben. Egy-egy magzatért imádkozni is lehet a lelki adoptálás útján.

Az orvos azt mondta, hogy az AFP érték alapján beteg lesz a gyermekem. Az orvos azt mondta, hogy  a harmadik császármetszés már komoly egészségügyi kockázattal járna. A párom elhagyott, mikor megtudta, hogy terhes vagyok. Nagyon rossz anyagi helyzetben voltunk, mikor terhes lettem. Ilyen és ehhez hasonló mondatokkal találkozhat az, aki az új életvédő honlap címlapjára látogat.

Igaz történetek, beszámolók mutatják be azokat a döntéshelyzeteket, amelyekben az orvosok által felkínált egyetlen javasolt lehetőség az abortusz volt. A számtalan történet azt erősíti az érintett olvasóban, hogy problémájával nincsen egyedül.

A honlap készítői segítséget is nyújtanak. A segélyszervezetek listája megkönnyítheti a döntés előtti eligazodásunkat. A szellemi téren nyújtott segítség sem elhanyagolandó. Elszánt szülők jelentkezését fogadják, akik 9 hónapon át imáikkal kísérik egy-egy magzat életét. 

(Magyar Kurír)

Iratkozzon fel hírlevelünkre